Ervaringen

” Dankzij een goed gesprek met jou kon ik zelf inzien wat de oorzaak van mijn negatieve gevoel was en hoe ik hiermee om kon gaan. Je hebt me op een prettige manier enorm geholpen”.

 

“Cissy heeft mij precies het duwtje in de juiste richting gegeven. Al na het eerste gesprek wist ik de negatieve spiraal waar ik in zat te doorbreken. Vanaf dat moment ben ik (met behulp van advies van Cissy) veel meer gaan genieten van mijn zoontje en ons kersverse gezinnetje! De gesprekken leren je heel snel inzien hoe je van iets negatiefs iets positiefs kan maken. Super! ”

 

” Na een moeizame zwangerschap en een snelle bevalling van mijn tweede kind, ging ik ervan uit dat ik dan nu eindelijk weer mocht gaan genieten. Lichamelijk herstellen van de afgelopen maanden en genieten van mijn kinderen, mijn man en het er weer fysiek op uit kunnen gaan. Maar dit gebeurde niet, sterker nog, ik merkte dat ik steeds meer afstand nam van alles. Ik genoot niet, ik voelde niet.

Een vriendin vertelde me over Cissy Fennis, precies wat ik zocht!

Cissy weet precies de vinger op de zere plek te leggen en na een vragenlijst en wat simpele vragen is het ineens pijnlijk duidelijk wat er aan de hand is met me. Zo kon ik niet verder, dus openstellen en aan de slag met Cissy. Samen met Cissy is het gelukt om precies uit te zoeken waarom ik nog steeds op mijn overlevingsstand sta en om hier op een hele concrete manier verandering in aan te brengen.

Het werd me duidelijk dat pas als je verdriet en pijn kan voelen, je ook geluk en liefde kan voelen. En beetje bij beetje ging ik steeds meer voelen. In de eerste instantie overviel het me, dan merkte ik heel kort dat ik ven op ging in een onderonsje van m’n kids. Maar ook een hoop verdriet en pijn…van vroeger, van de zwangerschap, van vandaag…Oef…waar was ik aan begonnen? Het voelde alsof ik onder water gehouden werd en naar boven aan het vechten was. Maar ik voelde dat het moest en dat als ik er zou zijn dat het goed zou zijn, dus doorzetten!

Tenslotte mocht ik het proces met Cissy afronden. Voor het eerst in mijn leven vind ik mezelf oprecht goed genoeg (wow, dat ik dat ooit zou zeggen en voelen!) en gun ik mezelf iets (zonder me schuldig te voelen!!!) vervelende dingen doen pijn, dat voel ik en dan ga ik weer verder en de mooie dingen, daar geniet ik van! ”